Veel gestelde vragen

Privacy
Ervaring melden

Ik heb geen computer, kan ik ook schriftelijk invullen?

Zorgverleners kunnen zich aanmelden voor deelname door ons te mailen. Ook een patiënt kan zo een zorgverlener aanmelden. 'Verbeter je zorg' zal dan deze zorgverlener verzoeken om deel te nemen.
Alleen als uw zorgverlener ook deelneemt kunt u ervaringen melden en de enquête invullen.
De zorgverleners die deelnemen hebben een poster van 'Verbeter je Zorg' in de wachtruimte hangen en/of geven hun patiënten/cliënten een informatiebrief mee.

Als u twijfelt of uw zorgverlener deelneemt, kunt u een melding starten door de oranje 'Meld uw ervaring' knop aan te klikken. Bij vraag 6 moet u de naam van uw zorgverlener aangeven en dan krijgt u een lijst te zien van de zorgverleners die deelnemen. Indien uw zorgverlener hier niet bij staat, dan neemt uw zorgverlener niet deel. Er kunt dan niet rechtstreeks melden bij uw zorgverlener, maar wel via 'Verbeter je zorg'. Het team van 'Verbeter je zorg' speelt uw ervaring dan door aan de betreffende zorgverlener.

Uiteraard kunt u uw zorgverlener ook wijzen op de mogelijkheid van deelname aan ‘Verbeter je zorg’ en een bezoek aan de website van www.verbeterjezorg adviseren. Er zijn in ieder geval in 2011 en 2012 aan de deelname geen kosten verbonden voor de individuele zorgverleners.

Kan ik hulp krijgen bij het invullen?

Kan ik ook een klacht indienen?

Kost het invullen van de vragenlijst veel tijd?

Mijn zorgverlener staat er niet bij, wat nu?

Waarom een korte en een lange vragenlijst?

Werkt het indienen van een negatieve ervaring niet tegen me?

Wat bedoelen jullie met "een ervaring"?

Kan ik meer dan 1 ervaring toevoegen?

Wat gebeurt er met een ingediende ervaring
Deelname als zorgverlener
Begrippen

Home Ervaringen Verbeteringen Thema's Enquete Contact